Karlovy Vary: Pálení čarodějnic na Sokoláku

29.04.2022 20:27 | Tisková zpráva

Tradiční oslavy filipojakubské noci s pálením čarodějnic si letos opět můžete užít na Sokolském vrchu. Zábavný program se spoustou soutěží, divadelním a hudebním vystoupení začne v sobotu 30. dubna v 17 hodin.

Karlovy Vary: Pálení čarodějnic na Sokoláku
Foto: mmkv.cz
Popisek: Karlovy Vary

Na místě bude i stánek s občerstvením a prodejem buřtů k opečení. Lázeňské lesy připraví i klacky na opékání a postaví hranici. Ta vzplane, jak karlovarská tradice velí, v čase kopírujícím letopočet, tedy ve 20:22.

Již od 16 hodin bude v přilehlé Becherově vile otevřená Čarodějnická dílna, kde si mohou zájemci vyrobit čarodějnický klobouk nebo jiný kouzelný doplněk. Všechna představení včetně vstupu do skákacího hradu a soutěže jsou pro všechny příchozí zdarma. Částkou 50 korun je zpoplatněn pouze vstup do Čarodějnické dílny v Becherově vile.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete z Bruselu zajistit naši potravinovou soběstačnost?

Podle mě je to klišé a nemůžeme být potravinově úplně soběstační, obzvlášť dnes, kdy je dost nevyzpytatelné počasí. A i kdybychom soběstační byly, nebude nás to stát mnohem více než potraviny z dovozu? Podpora českých potravin je sice hezká věc, ale zas né každý na to má rozpočet. Stačí se podívat n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Rekonstrukce kanalizace a komunikace v Šantově ulici

19:27 Olomouc: Rekonstrukce kanalizace a komunikace v Šantově ulici

Kompletní obnovou uličního profilu projde slepý úsek Šantovy ulice od parkoviště po tř. 17. listopad…