Karviná: Magistrát má dvě nová kontaktní místa s Czech-Pointy

14.01.2012 18:39

Na karvinském magistrátu fungují dvě nová pracoviště pro vyřizování výpisů v rámci systému Czech-Point, a to v centru města v budově na ulici Karola Sliwky (Karviná-Fryštát) a v budově úřadovny OP, pasů, řidičských průkazů a registrace aut v ulici Mírová v Karviné-Novém Městě. Obě pracoviště jsou v přízemí budov.

Karviná: Magistrát má dvě nová kontaktní místa s Czech-Pointy
Foto: karvina.cz
Popisek: Karviná

Je tam možné na jediném místě ověřit jakékoli listiny nebo dokumenty, pořídit kopie listin a dokumentů, ale také výpisy z rejstříku trestů, živností nebo obchodního rejstříku, katastru nemovitostí, kopie katastrálních map, výpis z bodové karty řidiče, je možné tam požádat o zřízení datové schránky a vyřídit další služby. Magistrát tak umožní občanům pořídit vše najednou na jednom místě, dříve například museli ověřovat doklady nebo listiny jinde (byť ve stejné budově, nebylo to ale až tak pohodlné).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: karvina.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…