Karviná: Práce na výstavbě sportovního areálu pokračují

05.08.2020 12:03

Pod Obchodní akademií vyrůstá nový sportovní areál.

Karviná: Práce na výstavbě sportovního areálu pokračují
Foto: archív autora
Popisek: Karviná

Stavební práce očekávaného sportovního areálu na ulici Leonovova v Karviné-Hranicích pod Obchodní akademií začaly 1. července 2020. Fanoušci netradičních sportů se už teď těší na in-line dráhu, běžeckou dráhu, fotbalové hřiště, dětské hřiště, pumptrack, workout, parkour a streetball.

Chybět nebude ani skatepark, který se stal vítězným požadavkem občanů v participativním rozpočtu města. Plánované ukončení stavby je na konci prosince 2020. „Zatím aktuální čtyři týdny práce jsou znát. Probíhají zemní práce a realizace inženýrských sítí. Úpravou prochází terén, odváží se velké množství zeminy, aby se srovnal,“ popisuje probíhající práce primátor města Jan Wolf (ČSSD).

Rovněž probíhají vytyčování stavebních objektů, realizace drenáží, čerpací jámy a vody, nechybí pokládka kanalizace. Bylo odstraněno staré oplocení a naváží se potřebné kamenivo a štěrkopísek. „Příznivé klimatické podmínky a slunečný podzim jsou snad zárukou dokončení podle časového harmonogramu. Doufám, že všichni, kteří se na sportovní areál těší, tak budou moct sportovat podle svých představ,“ dodává primátor Karviné Jan Wolf (ČSSD).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Ve městě se na zkoušku objeví barevné koše na tříděný odpad

7:17 Hradec Králové: Ve městě se na zkoušku objeví barevné koše na tříděný odpad

V Hradci Králové se na více než dvou desítkách míst objeví barevné koše na tříděný odpad. Lidé tak b…