Kladno: Nová parkovací místa i zeleň. Město zahájilo další investiční akce

25.06.2022 20:13 | Tisková zpráva

Vedení města zahájilo dvě výstavby nových parkovišť a kultivaci přilehlého okolí. První investice se dotkne ulic Pařížská v úseku ulic Vitry x Litevská a druhá ulice Na růžovém poli. Oba projekty by měly být hotové do konce letních prázdnin.

Kladno: Nová parkovací místa i zeleň. Město zahájilo další investiční akce
Foto: Archiv
Popisek: Centrum města Kladno. Ilustrační foto

"V ulici Pařížská vybudujeme parkovací pás podél vozovky s přibližně šedesáti parkovacími místy, na který naváže nový chodník a šikmé pěšiny s lavičkami. Tedy v obdobném uspořádání, jako tomu bylo doposud," upřesnil kladenský primátor Milan Volf (Volba pro Kladno). Dále zde město osadí nové ohrádky pro popelnice a za vhodných klimatických podmínek proběhne úprava trávníků a výsadba zeleně. Termínově se počítá s dokončením prací do poloviny srpna.

Výstavba parkoviště v ulici Na růžovém poli by měla začít tuto středu a termín dokončení je plánovaný do konce posledního letního měsíce. Dojde zde k opravě všech chodníků mezi ulicí Na růžovém poli a Arménskou a město rozšíří parkovací plochy ve dvou vnitroblocích (před č. p. 2547 – 2549 a 2550 – 2551).

"Součástí projektu jsou i nové ohrádky pro popelnice a veřejné osvětlení. Dále zde odstraníme staré asfaltové chodníky uprostřed trávníků," dodal Milan Volf. Staré chodníky město zčásti vymění a zbylé plochy doplní zeminou a zatravní. Chybět nebude ani výsadba nové zeleně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…