Kladno reprezentuje ČR na mezinárodním webináři k energetice a klimatu

25.05.2021 16:43 | Zprávy

Příklady projektů v oblasti klimatu a udržitelnosti v Portugalsku, České republice a Irsku představí nadcházející mezinárodní webinář. Pořádá ho poslední květnový den irské velvyslanectví v Praze ve spolupráci s Klimatickou koalicí a organizací Green Skibbereen. ČR reprezentuje město Kladno. Zaregistrovat se na webinář může i široká veřejnost.

Kladno reprezentuje ČR na mezinárodním webináři k energetice a klimatu
Foto: Archiv
Popisek: Centrum města Kladno. Ilustrační foto

Na webináři se seznámíte s relevantními a použitelnými příklady osvědčených postupů a opatření v oblasti klimatu a udržitelnosti na místní úrovni v Portugalsku, Česku a Irsku. Regionální a místní odborníci budou diskutovat o budoucích výzvách a příležitostech k prohloubení praktické spolupráce na místní úrovni v celé Evropě.

Komunity v západním Corku, Cascais a v Kladně již spolupracují na přípravě návrhů projektů pro financování z programu EU Horizon, které jsou ukázkou inovativních přístupů k obnovitelné energii a energetické účinnosti. Tato událost otevře příležitosti k prohloubení a posílení tohoto probíhajícího dialogu a nabídne model meziregionální spolupráce v oblasti klimatu a zapojení zúčastněných stran v podnikání, komunitách, občanské společnosti a v obcích. Spolupráce na této úrovni může pomoci identifikovat přístupy k získání podpory pro nezbytná opatření, která povedou k dosažení ambiciózních cílů v oblasti klimatu v celé EU.

Registrujte se ZDE. Upozorňujeme, že událost probíhá v anglickém jazyce.

S programem události a s kontextem její organizace (v české a anglické verzi) se můžete seznámit ZDE.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Uherské Hradiště: Poděkování dobrovolníkům - sobotní Slovácký festival chutí a vůní

22:41 Uherské Hradiště: Poděkování dobrovolníkům - sobotní Slovácký festival chutí a vůní

Chceme srdečně poděkovat všem dobrovolníkům, kteří nám minulou neděli pomohli pytlovat písek a stavě…