Kolín: Městská policie má dva nové vozy od Toyoty

26.02.2022 21:10 | Tisková zpráva

Městská policie Kolín má od minulého týdne k dispozici nové zásahové vozy - hybridní Toyota Yaris a Toyota Proace City Verso. Vozy jsou na míru upravené potřebám strážníkům.

Kolín: Městská policie má dva nové vozy od Toyoty
Foto: wikipedia.org
Popisek: Kolín

Tyto vozy doplnily další dva, které strážníci obdrželi již v listopadu (další dostala též Záchranná zdravotní služba a hasiči). Převážná většina vozů má hybridní pohon šetrnější k životnímu prostředí. Zmíněným organizacím je všechny darovala společnost Toyota.

Dle Tomáše Paroubka z kolínské Toyoty patří bezpečnost a zdraví mezi největší priority společnosti. A s touto firemní politikou se snaží pomáhat kolínskému regionu.

V kolínské automobilce vozy přebral od vedení Toyoty ředitel Městské Policie Viktor Prokeš a jeho zástupce Zbyněk Verfel společně s místostarosty města Ivetou Mikšíkovou a Michalem Najbrtem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Náchod: Lampionový průvod s ohňostrojem

7:37 Náchod: Lampionový průvod s ohňostrojem

V rámci letošních oslav 770 let od první písemné zmínky o našem městě jsou pořádány akce v duchu OSL…