Kolín: Začíná rekonstrukce Pražské ulice

11.10.2017 16:30

Dne 16.10.2017 by mělo vzhledem k počátku prvních prací souvisejících s revitalizací celé této ulice mezi Náměstím Republiky a křižovatkou „Modrý bod“ dojít k úplnému uzavření části ulice Pražské, a to prozatím v úseku od Náměstí Republiky po křižovatku s ulicí Kmochova.

Kolín: Začíná rekonstrukce Pražské ulice
Foto: wikipedia.org
Popisek: Kolín

Jedná se o první ze tří etap prací, které má na této ulici naplánované VHS. Ve druhé etapě budou práce pokračovat pokračovat v úseku Pražské od křižovatky s ulicí Kmochovou po křižovatku s ulicí Sluneční a rovněž dojde k celkové uzávěře daného úseku komunikace. V rámci třetí etapy pak bude uzavřen prostor křižovatky ulice Pražské a Sluneční. Tyto zmíněné práce na vodovodní řadu je pochopitelně třeba provést před vlastní revitalizací ulice, která proběhne v příštím roce. Objízdná trasa je po dobu všech tří etap stanovena ulicemi Politických vězňů, Legerovou a Jaselskou. Pro osobní dopravu pak bude možné v rámci první etapy prací VHS využít pro cestu z Náměstí Republiky trasu Tyršova-Kmochova-Pražská. Ulice Kmochova bude v úseku mezi Pražskou a Sokolskou uzavřena u křižovatky s Pražskou a bude zde dočasně zaveden obousměrný provoz. Během první a druhé etapy nebudou zastávku „Kolín, pošta“ obsluhovat linky č.5 a č.13, obslužnost bude zachována pouze linkami č. 1 a č.2. Linka č. 5 nebude tedy na Náměstí Republiky vůbec zajíždět, když od zastávky „Kolín,Banka“  pojede rovnou na zastávku „Kolín, Družstevní dům“ a naopak. Linka č. 13 pak bude Náměstí Republiky pouze projíždět a pokračovat bez zastavení na Karlovo náměstí. O změnách v rámci postupujících prací budete informováni.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

13:05 Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

Plast je celosvětově nejvíce využívaný obalový materiál, stejně tak tvoří největší podíl tříděného o…