Kolín v mobilu v novém designu

11.11.2020 16:59

V letošním roce se oficiální aplikace města dočkala dalšího upgradu. Po osmi letech jejího fungování, byla převedena do zcela nového designu.

Kolín v mobilu v novém designu
Foto: wikipedia.org
Popisek: Kolín

Další velkou novinkou pro uživatele je vytvoření detailnější kategorizace zpráv, doposud bylo na výběr jen ze tří, nyní lze filtrovat až z 10 kategorií a stejně tak v nastavení si určit zasílání notifikací okamžitě při přidání nové aktuality. Nové logiky a fungování se dočkal i kalendář akcí. Zcela novými „dlaždicemi“ v aplikaci jsou životní situace, úřední deska a Zpravodaj města Kolína v moderní listovací elektronické verzi. Vše je integrováno na redakční systém webových stránek města Kolín. Vzhledem k rostoucí oblíbenosti sociálních sítí jsme umožnili uživatelům přímo z aplikace rychlé a přímé přesměrování na profily na Facebooku, Instagramu a YouTube kanálu města Kolína.

Aplikace Kolín v mobilu je primárně určena pro občany města Kolína. Oficiálně byla představena již na konci roku 2013 a od té doby prošla mnoha upgrady. Aplikace má výborné reference a mezi uživateli je velmi oblíbená. K dnešnímu dni se může pochlubit 10 769 unikátními uživateli (Android 8 841 a 1928 iOS). Proto má smysl, aby se město o aplikaci staralo, neustále ji rozvíjelo a zdokonalovalo.

O aplikaci:

Aplikace mimo již zmíněné novinky poskytuje novinky z Kolína (nejdůležitější aktuality z městského úřadu, jeho organizací a dalších subjektů), přehled kulturních, sportovních a společenských akcí pořádaných v Kolíně, jízdní řády MHD a průběh jednotlivých linek, přehled parkovišť a aktuální obsazenost některých z nich (Karlovo náměstí, u nemocnice a v Sokolské ul.), parkovací zóny a možnost platby parkovného, popis a kontaktní údaje městského úřadu (vedení města, jednotlivé odbory a další organizace), encyklopedii Kolína pro občany i návštěvníky, SOS kontakty (záchranná služba, policie, hasiči, městská policie, nemocnice, havárie plynu, vody a další), služby (kulturní zařízení, sportovní zařízení, odpady a sběrné dvory), focení závad (reportování závad v našem městě), blokové čištění.

Aplikace Kolín v mobilu je ZDARMA a přístupná pro Android a iOS.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

22:09 Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

Dobrá zpráva pro peněženky téměř čtyř tisíc nájemníků městských bytů. Radnice jim vrátí rekordní pře…