Kolo pro život pojede opět i ve Znojmě, zapište se na Burčák Tour

02.06.2018 9:37

Kolo pro život, největší seriál závodů horských kol pro veřejnost, zavítá letos do Znojma již popáté. Znojmo Burčák Tour Kooperativy odstartuje letos v sobotu 8. září 2018. Závody jsou určeny pro profesionály i širokou veřejnost včetně dětí Registrujte se závod již nyní.

Kolo pro život pojede opět i ve Znojmě, zapište se na Burčák Tour
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Dětské závody začínají v sobotu od 9.00 do 11:50 hodin u Louckého kláštera. V 11:30 vyjedou závodníci z Masarykova náměstí na trasu dlouhou 57 km a ve 12:30 vyrazí další od Louckého kláštera na 32 km dlouhou trasu. Od kláštera se rozjíždí ve 12:00 hodin i pohodová fitness jízda pro celé rodiny.

Celodenní doprovodný program nabídne atrakce a soutěže pro děti, cimbálovou muziku, burčák, víno, kvalitní občerstvení a bohatou tombolu.

Registrace je možná on-line do 5. 9. 2018 nebo přímo na místě v pátek 7. září od 18:00 do 20:00 nebo i v den závodu, 8. září, od 8:00 do 11:30 hodin. Informace a přihlášky najdou zájemci na ZDE nebo na ZDE a tel. 721 719 537.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

10:29 Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

Během Slavností svobody, které se konají od 3. do 6. května, bude v centru Plzně omezený provoz. Náv…