Kopřivnice: Brose opět nadělilo dětem k Mikuláši kino zdarma

06.12.2016 16:19

Společnost Brose CZ pokračuje v tradici mikulášského promítání pro žáky všech kopřivnických mateřských a základních škol. Díky daru přes dva tisíce dětí navštíví v prosinci zdarma místní kino.

Kopřivnice: Brose opět nadělilo dětem k Mikuláši kino zdarma
Foto: koprivnice.cz
Popisek: Kopřivnice

Stejně jako v předchozích letech, také letos daroval jeden z nejvýznamnějších zaměstnavatelů na Kopřivnicku, městu Kopřivnice finanční prostředky ve výši pět tisíc euro. „Finanční prostředky jsou určeny na filmová představení pro žáky mateřských a základních škol v našem městě,“ uvedla manažerka pro volnočasové aktivity Lenka Heráková.

Promítání se uskuteční v kině Kopřivnice a jednotlivá filmová představení by během prosince mělo navštívit přes dva a půl tisíce dětí. „Cena vstupenky na jednoho žáka je stejně, jako v předcházejícím roce dvaačtyřicet korun. Celková cena promítání se tedy pohybuje okolo sto osmi tisíc,“ prozradila Lenka Heráková s tím, že zbylé finanční prostředky z daru společnosti Brose CZ půjdou na nákup vybavení pro školy.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

dezinfománie

Dobrý den, zajímalo by mě, co si myslíte o tomto komentáři Zahradila -https://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Zahradil-ODS-Zaznamenanihodne-vyrony-dezinfomanie-755567. Dále by mě zajímalo, co s těmi dezinformacemi pořád máte a co za ně vlastně považujete? Protože se zdá, že tato vl...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Město podpořilo výstavbu nové železniční stanice Pardubice centrum

16:31 Pardubice: Město podpořilo výstavbu nové železniční stanice Pardubice centrum

Na zlepšené možnosti cestování se mohou těšit občané od 9. června, kdy bude zprovozněna nová železni…