Kopřivnice: Komunitní centrum dostalo nejen název, ale také vlastní stránky

13.08.2018 21:04

Nejen nové jméno, ale také nové webové stránky má od minulého týdne komunitní centrum v Kopřivnici, ve které se změnil objekt sídlící na ulici Francouzské.

Kopřivnice: Komunitní centrum dostalo nejen název, ale také vlastní stránky
Foto: koprivnice.cz
Popisek: Kopřivnice

Komunitní centrum dostalo výstižný název PětKa, protože v sobě sdružuje celkem pět služeb, a to nízkoprahové centrum pro děti a mládež Kamarád, Denní stacionář Kopretina, detašované pracoviště odboru sociálních věcí, Mateřské centrum Klokan a pobočku městské knihovny. Tři ze zmíněných služeb přitom původní prostory objektu v minulosti již využívaly.

Název nového zařízení mohla navrhnout a ovlivnit široká veřejnost. „V květnu jsme vypsali výzvu, ve které se sešlo padesát návrhů. Všechny byly představeny na tradiční městské akci s názvem Plánujeme společně a právě účastníci tohoto diskusního fóra vybrali v hlasování pět největších favoritů,“ uvedla za odbor sociálních věcí a zdravotnictví vedoucí Lenka Galiová.

Během června se uskutečnila schůzka zástupců všech organizací, které poskytují služby v komunitním centru. „K jednání jsme přizvali i Martina Kašíka z kopřivnické firmy Plus Design & Marketing, aby nám s výběrem pomohl z pohledu marketingu. Společně, po konstruktivní diskuzi nad různými názvy, jako například Koprovka, Kopřiva, Severka, jsme se shodli, že nejlepší název je PětKa. Tento návrh se objevil několikrát mezi návrhy z řad veřejnosti. Název PětKa v sobě sdružuje první písmena všech subjektů, které v centru fungují,“ okomentovala výběr názvu Lenka Galiová.

Zájemci najdou webové stránky centra na adrese centrumpetka.cz. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…