Kopřivnice: Místní firma přispěla na výsadbu zeleně

30.05.2015 16:06

Za pár dní bude zahájena výsadba izolační zeleně na ulici Čs. armády v blízkosti házenkářského hřiště. Projekt podpořila desetitisícovým příspěvkem společnost Tafonco.

Kopřivnice: Místní firma přispěla na výsadbu zeleně
Foto: koprivnice.cz
Popisek: Kopřivnice

Místní slévárenská firma chce v rámci svých aktivit dobrovolně přispívat na ochranu životního prostředí v Kopřivnici a okolí. „Přestože se potýkáme s velmi konkurenčním prostředím a každý den bojujeme o nové zakázky, které by přinesly potřebný zisk, nechceme být lhostejní ke svému okolí a přispět, třeba jen symbolickou částkou, na některý z projektů přinášející prospěch městu a okolí,“ uvedl technický ředitel společnosti Tafonco Jiří Kubalec. Odbor životního prostředí navrhl využít darovanou částku při realizaci menšího projektu, jehož cílem je odclonění rušné silnice II/480 od rodinného domu. Poblíž přechodu na ulici Čs. armády budou vysazeny tři středně vysoké stromy (dřezovce trojtrnné), 67 keřů a okrasné trávy. Celkové náklady nepřesáhnou 35 tisíc korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete z Bruselu zajistit naši potravinovou soběstačnost?

Podle mě je to klišé a nemůžeme být potravinově úplně soběstační, obzvlášť dnes, kdy je dost nevyzpytatelné počasí. A i kdybychom soběstační byly, nebude nás to stát mnohem více než potraviny z dovozu? Podpora českých potravin je sice hezká věc, ale zas né každý na to má rozpočet. Stačí se podívat n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Během městských slavností počítejte s řadou uzavírek

10:28 Děčín: Během městských slavností počítejte s řadou uzavírek

V rámci městských slavností čeká Děčín několik omezení. První z nich hned 17. 5., kdy půjde městem z…