Kopřivnice: Muzeum nákladních automobilů Tatra zve na Den rodin

16.09.2023 11:17 | Tisková zpráva

V neděli 17. září se v Muzeu nákladních automobilů Tatra uskuteční jeden ze Dnů rodin. Při této příležitosti budou mít návštěvníci možnost navštívit expozici nákladních vozů zdarma, a to vždy v celou hodinu od 10 do 16 hodin s kapacitou 200 osob na každý vstup. Vstupenky budou k dispozici ve stánku před muzeem.

Kopřivnice: Muzeum nákladních automobilů Tatra zve na Den rodin
Foto: koprivnice.cz
Popisek: Kopřivnice

Délka prohlídek bude omezena na 50 minut a v tento den se nebudou půjčovat tablety ani odrážedla. Odpoledne od 13 do 17 hodin bude před muzeem připraven pro rodiny s dětmi zábavný a edukační program, zaměřený na podporu propagace náhradní rodinné péče, zajištěný ve spolupráci s organizacemi, působícími v této oblasti. Nebude chybět stánek ke kampani Dejme dětem rodinu, kde fundovaní pracovníci poskytnou vyčerpávající informace k náhradní rodinné péči a odpoví na případné dotazy.

Anketa

Má Česko pořídit letouny F-35?

3%
96%
hlasovalo: 52400 lidí

Primárním cílem akcí, pořádaných pod společným názvem Dny rodin 2023, je přiblížit široké veřejnosti problematiku různých forem péče o potřebné děti či blízké rodinné osoby. Pořadateli jsou Centrum psychologické pomoci a Moravskoslezský kraj, záštitu převzal náměstek hejtmana Moravskoslezského kraje pro sociální oblast Jiří Navrátil.

Pozvání směřuje obecně na celou veřejnost, především pak na rodiny s dětmi, neformální pečující a náhradní rodiče. Snahou organizátorů je šířit povědomí o náhradní rodinné péči a umožnit rodinám strávit příjemné odpoledne, plné her a zábavy. V sobotu 23. září se uskuteční Den rodin také v Trojhalí Karolina, kde mimo jiné vystoupí Ewa Farna.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kladno: Brzy se otevřou kruhové objezdy u sportovního gymnázia i ve Velké Dobré

7:04 Kladno: Brzy se otevřou kruhové objezdy u sportovního gymnázia i ve Velké Dobré

Další část infrastruktury spojené s modernizací železniční trati je před dokončením. Okružní křižova…