Kopřivnice: Příští týden začne rekonstrukce ulice Kpt. Jaroše

08.05.2021 19:03

V pondělí 10. května bude zahájena rekonstrukce komunikace a chodníku na ulici Kpt. Jaroše. Opraven bude 172 metrů dlouhý úsek od křižovatky s ulicí Štefánikovou až po most přes Kopřivničku. Stavební práce si vyžádají omezení provozu.

Kopřivnice: Příští týden začne rekonstrukce ulice Kpt. Jaroše
Foto: koprivnice.cz
Popisek: Kopřivnice

Stávající povrch vozovky v uvedeném úseku již není v ideálním stavu, a proto bude odfrézován a vyměněn. Následně bude provedeno nové vodorovné dopravní značení. Chodník na straně blíže k centru bude zcela vybourán a dočká se jak nových konstrukčních vrstev, tak nového povrchu z dlažby, která bude použita i při rekonstrukci blízkého centra města. Součástí projektu budou rovněž slepecká linie na chodníku a bezbariérové úpravy v celém opravovaném úseku. Stavební práce potrvají zhruba 3 měsíce a městský rozpočet vyjdou na více než 2,2 milionu korun.

„Téměř po celou dobu rekonstrukce bude zachována možnost průjezdu touto ulicí. K uzavírce dojde jen na nezbytně dlouhou dobu během pokládky nového povrchu. Řidiči o tom budou dopravním značením v předstihu informováni,“ uvedla Lenka Šimíčková z odboru majetku města s tím, že pěší budou mít k dispozici chodník na protější straně komunikace.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Primátorka pozdravila zlaté volejbalisty

16:31 České Budějovice: Primátorka pozdravila zlaté volejbalisty

V pořadí už jedenáctý extraligový titul získali volejbalisté Českých Budějovic, když ve čtvrtém finá…