Kopřivnice: Seniory poučí a pobaví Smokeman

06.10.2022 10:11 | Tisková zpráva

Dnes od 14 hodin se uskuteční tradiční společenské odpoledne pro seniory. Kromě příjemného setkání a zpívání s harmonikářem se mohou příchozí těšit na netradiční doprovodný program – vzdělávací show o tom, jak správně (ne)topit v podání oblíbeného Smokemana.

Kopřivnice: Seniory poučí a pobaví Smokeman
Foto: koprivnice.cz
Popisek: Kopřivnice

Smokemana mohli Kopřivničané vidět již několikrát a jeho program měl vždy velmi kladné ohlasy. Jedná se o popularizační projekt Výzkumného energetického centra při VŠB-TUO, jehož hlavní hvězdou je doktor Jiří Horák.

Anketa

Pro koho byste raději hlasovali ve 2. kole prezidentské volby?

hlasovalo: 22216 lidí

„Účastníci se dozvědí, jak správně topit a nevyhazovat peníze za teplo oknem. Kromě užitečných informací se však mohou těšit také na velkou zábavu, protože Smokemanovy přednášky jsou založeny na vtipech, pokusech a interaktivitě,“ uvedla Pavla Žáčková z odboru sociálních věcí.

Stejně jako loni se seniorské setkání s harmonikou uskuteční v komunitním centru Vlčovjan (Vlčovice 76, autobusová zastávka Vlčovice, U kostela). V případě pěkného počasí bude na zahradě centra možnost opékání přinesených špekáčků.

V rámci programu Aktivní senior proběhne v druhé polovině října také přednáška o tzv. energošmejdech a na listopad je plánováno Podzimní seniorské odpoledne s hudbou a tancem. Kromě toho běží oblíbená křížovkářská liga.

„Senioři nad 60 let, kteří se zaregistrovali v informačním centru, si zde mohou každý čtvrtek, po dobu deseti týdnů, vyzvednout křížovku. Kdo vyplní správně všech deset tajenek, dostane drobnou odměnu a bude zařazen do slosování o dárkový balíček. O termínu losování budou účastníci včas informováni,“ vysvětlila Pavla Žáčková s tím, že do ligy se lze stále ještě registrovat a již zveřejněné křížovky vyluštit zpětně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

inflace

jeden z posledních vašich slibů byl, že inflace klesne. A zase jste se hodně mýlil, inflace v České republice stoupá!! jak je to možné?? Stát vám platí 14 poradců, mezi nimi Křečka, to ani on nevěděl že inflace a ceny budou neustále stoupat?? Tak k čemu tam vlastně všichni jste ???

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šumný Šumperk – Slavnosti města Šumperka 2024 aneb Společně do Malé Vídně

22:05 Šumný Šumperk – Slavnosti města Šumperka 2024 aneb Společně do Malé Vídně

Tradiční Slavnosti města Šumperka budou mít v letošním roce nové pojetí! Během čtyř dnů ožije slavno…