Kopřivnice: Společný nákup energií pokročil do další fáze

10.06.2019 6:32

Společný nákup elektřiny a plynu pro obyvatele Kopřivnice s podporou města se dostává do své další fáze. V příštím týdnu se uskuteční elektronická aukce cen elektřiny a plynu.

Kopřivnice: Společný nákup energií pokročil do další fáze
Foto: koprivnice.cz
Popisek: Kopřivnice

Elektronická aukce je naplánovaná na úterý 11. června 2019. Za město a všechny přihlášené ji bude sledovat energetik města Roman Beneš. „Během zmíněného dne bude vysoutěžen nejlevnější dodavatel zmíněných energií,“ potvrdil informaci Roman Beneš s tím, že poté přijde na řadu klasické uzavírání smluv. „Ty se budou s jednotlivými přihlášenými účastníky podepisovat na obvyklém kontaktním místě, tedy v budově radnice v místnosti číslo 165,“ uvedl městský energetik a dodal důležité upozornění, že toto kontaktní místo bude jediné, kde lidé budou moci smlouvy uzavřít.

Smlouvy na dodávku plynu a elektřiny bude za vítězného dodavatele uzavírat společnost Marandis, s. r. o, v termínu od 17. června do 3. července 2019, každé pondělí a středu od 13 do 17 hodin. „Smlouvy se uzavírají na dobu určitou, tedy na 2 roky. Pro ty, kteří se do společného nákupu elektřiny a plynu zaregistrovali, není povinnost smlouvu s vítězným dodavatelem z aukce uzavřít. Nicméně po zkušenostech z tří předcházejících společných nákupů elektřiny a plynu bývají jak vysoutěžená cena, tak podmínky velice příznivé,“ doplnil Roman Beneš.

Do probíhajícího společného nákupu elektřiny a plynu pro občany Kopřivnice s podporou města Kopřivnice se již nelze přihlásit. Město tuto akci zopakuje opět za dva roky ve stejnou dobu. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Akvapark vznikne u Vltavy, město hledá soukromého investora

7:17 České Budějovice: Akvapark vznikne u Vltavy, město hledá soukromého investora

Město České Budějovice představilo jednoznačné plány k výstavbě akvaparku na levém břehu Vltavy, pob…