Kopřivnice: Zastupitelstvo čekají změny

31.05.2017 17:45

Tři rezignace kopřivnických zastupitelů leží v současné době na stole starosty města Miroslava Kopečného. V průběhu uplynulého týdne na post zastupitele rezignovali nejdříve Ladislav Myšák, Iva Bukovjanová a Ivana Rašková.

Kopřivnice: Zastupitelstvo čekají změny
Foto: koprivnice.cz
Popisek: Kopřivnice

Ladislav Myšák (BEZPP) byl do své rezignace nejen kopřivnických zastupitelem, ale také radním, kterým se stal po odvolání bývalé místostarostky Dagmar Rysové. Své funkce se začátkem minulého týdne vzdal. „Pan Ladislav Myšák na poslední radě města rezignoval jak na funkci radního, tak na funkci zastupitele. Rada tak nyní bude fungovat v šesti členech,“ okomentoval rezignaci starosta města Miroslav Kopečný.

V závěru týdne se svých pozic zastupitelek vzdaly také Iva Bukovjanová (BEZPP) a Ivana Rašková (BEZPP). Noví členové zastupitelstva, kteří nahradí zmíněnou trojici, by měli složit slib na nejbližším zasedání kopřivnických zastupitelů, které je naplánováno na čtvrtek 22. června.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Žatec: Za Žateckým pokladem

16:31 Žatec: Za Žateckým pokladem

Regionální muzeum nabízí zábavu i dobrodružství v nové aplikaci.