Kopřivnice bude obhajovat svou pozici mezi Zdravými městy

15.10.2017 16:59

Svou několikaletou příslušnost mezi Zdravá města bude v pondělí obhajovat město Kopřivnice.

Kopřivnice bude obhajovat svou pozici mezi Zdravými městy
Foto: koprivnice.cz
Popisek: Kopřivnice

Tradiční obhajoba začne v Kulturním domě Kopřivnice ve 14 hodin. Během zhruba dvě a půl hodiny trvajícího programu bude hodnotící komisi, ve které zasedají nezávislí odborníci z Rady vlády pro udržitelný rozvoj, představena prezentace týkající se roční práce v našem městě. „Při obhajobě před experty a hodnotiteli bude na konkrétních příkladech prezentováno, jak Kopřivnice plní daná kritéria, zda učinila za poslední rok nějaký pokrok, jaké projekty realizovala, s jakými partnery při nich spolupracovala a v čem si vede lépe než ostatní uchazeči,“ uvedla koordinátora projektu Zdravé město a Místní Agenda 21 Barbora Mužíková s tím, že celou prezentací provede Lenka Šimečková, vedoucí oddělení strategického plánování a k jednotlivým oblastem se budou blíže vyjadřovat vedoucí odborů a pověření zástupci města.

Místní Agenda 21 je metoda kvality veřejné správy, která hodnotí především to, jak obce či regiony pečují o svůj dlouhodobý rozvoj, například zda je plánován za aktivní účasti občanů a zda směřuje k trvale udržitelnému zvyšování kvality jejich životů. Na základě plnění jednadvaceti kritérií jsou municipality každoročně rozřazovány do pěti kategorií. Kopřivnice již několik let obhajuje zařazení do kategorie B. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

Párování.

Probíhá párování koalice a opozice? Pokud ano, nejsou potom "obstrukce" jen divadlem pro voliče a opozice to koalici hodně usnadňuje?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Informace o plánovaném uzavření psího parku není pravdivá

7:04 Mladá Boleslav: Informace o plánovaném uzavření psího parku není pravdivá

V minulém týdnu se na plotě psího parku nedaleko polikliniky Modrá hvězda objevila cedule s informac…