Kopřivnice oslaví státní svátek tradičním setkáním

21.10.2015 6:32

Den vzniku samostatného Československa si připomene město Kopřivnice tradičním slavnostním setkáním, které se uskuteční ve středu 28. října 2015 v 17 hodin u pomníku Tomáš G. Masaryka.

Kopřivnice oslaví státní svátek tradičním setkáním
Foto: koprivnice.cz
Popisek: Kopřivnice

Kytice k pomníku prvního československého prezidenta položí, stejně jako v předchozích letech, zástupci města Kopřivnice společně se členy Masarykova demokratického hnutí a Vojenského sdružení rehabilitovaných. K slavnostní chvíli u pomníku zve město Kopřivnice všechny, kteří si chtějí připomenout události roku 1918 a uctít památku těch, kteří se zasloužili o ukončení první světové války, uznání národních práv Čechů a Slováků a vznik samostatného Československého státu.

Slavnostní atmosféru středečního podvečera podtrhne vystoupení Pěveckého sdružení Kopřivnice, v jehož podání zazní mimo jiné československá hymna.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

16:31 Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

Edukační workshop pro MŠ a ZŠ o památce světového dědictví zapsané pod názvem Žatec a krajina žateck…