Krnov: Oprava mostu zkomplikuje dopravu

08.06.2017 9:17

V Krnově bude od 26. června do 26. září letošního roku probíhat rekonstrukce mostu ev. č. 45 – 027 nad železniční tratí Krnov – Olomouc na silnici I. třídy č. 45 v Bruntálské ulici. Vzhledem k rozsahu opravy mostu musejí být tyto práce prováděny za úplného vyloučení veřejného provozu. To znamená nejen uzavírku dotčeného úseku pro veškerou dopravu, ale i pro pěší, kteří budou moci využít lávku u nádraží.

Krnov: Oprava mostu zkomplikuje dopravu
Foto: Krnov.cz
Popisek: Krnov

Objížďka je Krajským úřadem Moravskoslezského kraje stanovena obousměrně po silnicích I/57 a III/45820 vedených ulicemi Jesenická, Albrechtická, Partyzánů, kde v křižovatce Albrechtická a Partyzánská bude uslepena ulice Sadová a zřízena provizorní okružní křižovatka. Od tohoto opatření se očekává plynulejší průjezd tímto místem. Místní doprava může využít jakékoliv ulice v rámci sítě místních komunikací, ale objížďka bude značena obousměrně po místní komunikaci ul. Nádražní, Mikulášská, Bezručova.

Předmětná uzavírka se dotkne i městské hromadné dopravy, a to linky 856 801 MHD Krnov, nemocnice – autobusové stanoviště – Petrův důl – průmyslová zóna – Červený dvůr. Ta bude po dobu úplné uzavírky převedena obousměrně po komunikacích Nádražní, Mikulášská, Bezručova. V rámci provizorní trasy budou vloženy nové autobusové zastávky Krnov – Bezručova, Krnov – železniční stanice. Po dobu uzavírky tedy bude linka 856 801 MHD Krnov vedena v trase  I/45 ul. Bruntálská, ul. Stará Bruntálská, III/45820 ul. Partyzánů, I/57 ul. Albrechtická, ul. I. P. Pavlova, Maxima Gorkého, Seifertova, I/57 ul. Albrechtická, vložená trasa – ul. Bezručova, ul. Mikulášská, ul. Nádražní – konec vložené trasy, ul. Revoluční I/45, ul. Jesenická, ul. Dvořákův okruh, ul. Soukenická, Říční okruh, ul. Opavská, průmyslová zóna. Po dobu změny trasy této linky bude upraven její jízdní řád. Cestující budou o změnách informováni vývěskami v autobusech a změny v jízdním řádu dotčené linky budou zároveň vyvěšeny na označnících autobusových zastávek a uveřejněny v celostátním informačním systému.

Pro vlastníka mostu, zastoupeného Ředitelstvím silnic a dálnic, správou Ostrava, opravu provádí firma STRABAG, a.s., o.z. Morava, Klimkovice. Odbor dopravy a silničního hospodářství Městského úřadu v Krnově

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Klienti Naděje pomáhají s venčením psů v útulku

7:37 Mladá Boleslav: Klienti Naděje pomáhají s venčením psů v útulku

O lidech bez domova se obecně ví, že milují čtyřnohé kamarády a velmi často si je pořizují jako své …