Krnov: Turistické informační centrum bude mít nové webové stránky

02.11.2019 10:45

Kromě modernějšího vzhledu nabídnou nové webové stránky přehlednější nabídku kulturních, sportovních a společenských akcí, které se konají v Krnově a jeho okolí.

Krnov: Turistické informační centrum bude mít nové webové stránky
Foto: Krnov.cz
Popisek: Krnov

Jinak v jejich základním obsahu ke změnám nedojde. Stále budou pro návštěvníky města hlavním zdrojem informací o turistických atraktivitách a zajímavostech v Krnově, v krnovském mikroregionu i v polském příhraniční.

Tvorbu nových webových stránek finančně podpořil Moravskoslezský kraj, který na činnost TIC Krnov přispívá dlouhodobě. „Děje se tak prostřednictvím dotačního programu Podpora turistických informačních center v Moravskoslezském kraji. Letos jsme žádali o dotaci s projektem, který zahrnuje nejen tvorbu nového webu, ale také jazykové kurzy angličtiny pro pracovníky TIC a úhradu každoročního členského poplatku Asociaci turistických informačních center České republiky,“ uvedla Markéta Mintálová z TIC Krnov.

Projekt v celkové výši 157 tisíc korun v dotačním řízení uspěl a kraj pokryje až 76 procent uznatelných výdajů, což znamená, že poskytne částku 120 tisíc korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.