Kroměříž: Krása pomohla dětem z dětského domova

15.12.2015 12:31

Spolupořadatelé soutěže Miss Kroměříž 2015, Tereza Rochová z Visage Institute, Miroslav Karásek z Rádia Kroměříž a starosta města Kroměříž Jaroslav Němec, oficiálně předali ředitelce Dětského domova v Kroměříži Anně Hejné výtěžek z charitativního Galavečera Miss Kroměříž 2015 s podtitulem: Krása, která pomáhá, který se nedávno uskutečnil v Domě kultury v Kroměříži.

Kroměříž: Krása pomohla dětem z dětského domova
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

Ředitelka Anna Hejná společně s dětmi obdržela šek v hodnotě 60 000 Kč, ze kterého se společně velmi radovali a už teď ví, že část této finanční podpory použijí na obnovu vybavení dětského domova a část rozdělí všem dětem z domova.

Vzhledem k tomu, že kalendáře s finalistkami Miss Kroměříž 2015 jsou ještě stále v prodeji, výtěžek z nich bude předán zástupcům dětského domova na konci ledna 2016.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Proč jste odpískali jednání o penzích?

Nemyslíte, že jste tím koalici nahráli na smeč, že bude tvrdit, jak ona něco prosadila, že vás přizvala k jednání, ale vy jste to odmítli? Kdybyste jednali dál, mohli jste předložit vlastní návrhy, možná by neprošli, ale bylo by evidentní, že jste je podali a chtěli jste reformu, která je potřeba ře...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Platby za školy a družiny se nezvýší

7:37 České Budějovice: Platby za školy a družiny se nezvýší

Pondělní zasedání rady města přináší dobrou zprávu rodičům, kteří mají děti předškolního a mladšího …