Kroměříž: Město chystá další opravy chodníků a komunikací

15.09.2020 7:35

Kroměřížská radnice připravuje opravy chodníků a komunikací v celkové hodnotě téměř osm milionů korun. „Podařilo se připravit další projekty a dotáhnout potřebná povolení, tak bychom rádi ještě do konce roku zvládli pět dalších oprav. Nechceme, aby se přes omezení související s pandemií koronaviru život ve městě zastavil,“ řekl starosta Jaroslav Němec.

Kroměříž: Město chystá další opravy chodníků a komunikací
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

Největší akcí bude oprava komunikace v ulici Gorkého, na kterou je vyčleněno 5,1 milionu korun. Obnova komunikace v místní části Zlámanka bude stát 1,2 milionu korun a komunikace v ulici Gen. Svobody 750 tisíc korun.

Celkem 370 tisíc korun je vyčleněno na třetí etapu opravy chodníku v ulici Kotojedská a dalších 280 tisíc korun na opravu chodníku v ulici Alšova. „Celkem tak je na všechny tyto stavby vyčleněno 7,7 milionu korun,“ doplnil vedoucí radničního odboru služeb Lambert Hanzal.

Město nedávno dokončilo opravu chodníku v ulici Moravská, která stála téměř 600 tisíc korun. Letos opravilo také chodník v Braunerově ulici, která přiléhá k lokalitě Račín. Náklady zde přesáhly tři miliony korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

19:06 Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

Autobusy MHD v Mladé Boleslavi budou v blízké budoucnosti také napojeny na řídicí dopravní systémy. …