Kroměříž: Město pořídí nové mobilní kluziště

28.06.2020 10:57

Kroměřížská radnice pořídí nové mobilní kluziště. Zastupitelé ve čtvrtek schválili rozpočtové opatření, které na jeho koupi počítá s částkou 3,63 milionu korun. „Předpokládáme, že kluziště bude dodáno na podzim tak, aby už v letošní v zimě mohlo sloužit obyvatelům Kroměříže,“ poznamenal místostarosta Karel Holík.

Kroměříž: Město pořídí nové mobilní kluziště
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

Město v minulé zimě provozovalo na Hanáckém náměstí mobilní kluziště, které si pronajalo. Novinka zaznamenala velký ohlas veřejnosti, kluziště navštívilo odhadem nejméně 15 tisíc lidí. Nové kluziště by mělo mít rozměry 13 x 28 metrů. Radnice opět počítá s tím, že u něj bude půjčovna bruslí, uzamykatelné skříňky na obuv a další věci a také bufet s občerstvením.

„Chceme oproti minulé zimě vylepšit zázemí pro obsluhu kluziště, zajistit stroj na úpravu ledu a přidat zázemí pro broušení bruslí. Pokud to počasí umožní, rádi bychom provoz kluziště zahájili před vánočními svátky,“ dodal Holík. Koupí mobilního kluziště město chce vyřešit problém s omezenými hodinami bruslení pro veřejnost na zimním stadionu, který je vytížen hokejem mládeže i dospělých.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Škola na Okružní se i nadále pyšní přívlastkem „volejbalová“

7:37 Zlín: Škola na Okružní se i nadále pyšní přívlastkem „volejbalová“

ZŠ Okružní na Jižních Svazích se stále pyšní přívlastkem Partnerská škola Českého volejbalového svaz…