Kroměříž: Na festivalu zazní Hity od světových hvězd U2 či Rammstein

25.06.2018 18:23

Na výstavišti v Kroměříži proběhne v sobotu 30. června hudební festival Revival fest. Již podruhé se areál výstaviště promění ve světové pódium, které hostí ty nejzářivější interprety.

Kroměříž: Na festivalu zazní Hity od světových hvězd U2 či Rammstein
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

Letos je připravena hudba irských U2, slovenských TEAM, německých RAMMSTEIN a české skupiny KABÁT, to vše v podání nejúspěšnějších revivalových skupin posledních let – U2 revival „Desire“, TEAM revival Martin – SK, KABÁT Revival Live a RCZ RAMMSTEIN Tribute.

Návštěvníci se mohou těšit na bohatý doprovodný program. Připraveno je několik zábavných atrakcí, jako například simulátor Formule 1, rodeo býk ve tvaru pivní láhve či simulátor dojení krávy. Ani fanoušci fotbalu nepřijdou zkrátka – na velkoplošné obrazovce se budou živě promítat oba osmifinálové zápasy z právě probíhajícího Mistrovství světa ve fotbale.

Pivovar Zubr, partner kroměřížského výstaviště, přichystal od 18:00 do 19:00 pro návštěvníky Šťastnou hodinku, během které se bude točit speciální dvanáctistupňový ležák Zubr Gradus zcela zdarma.

Nejmenší hudební fanoušci mohou navštívit zábavní park Dětský svět Kroměříž, kam budou mít dospělí návštěvníci festivalu vstup zdarma. Dětský svět také nabízí pro návštěvníky festivalu hlídání jejich ratolestí.

Vstupenky jsou k dispozici v předprodejní síti TicketPro. Vstupenky lze zakoupit i na místě v den koncertu za 280 korun. Více informací ZDE.

Časový harmonogram akce:
13:00 - Otevření areálu
15:00 - 16:00 U2 REVIVAL „DESIRE“
17:00 - 18:00 TEAM REVIVAL MARTIN – SK
19:00 - 21:00 KABÁT REVIVAL LIVE
22:00 - 23:00 RCZ RAMMSTEIN TRIBUTE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.