Kroměříž: Neběžíme párty nahradí letos zrušený Vybarvený běh

12.07.2020 7:35

Vybarvený běh se letos neuskuteční ani v náhradním termínu v polovině měsíce srpna. Postupně uvolňovaná vládní opatření stále neumožňují konání akce v takovém rozsahu, na jaký jsou účastníci i pořadatelé zvyklí. Nahradí jej ale v pátek 14. srpna Neběžíme párty.

Kroměříž: Neběžíme párty nahradí letos zrušený Vybarvený běh
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

„Nechceme zklamat ty, kteří se těšili – ať už na samotný běh nebo na kulturní program, který jej tradičně provází. Proto jsme jako poděkování připravili všem příznivcům Vybarveného běhu dvojkoncert s názvem Neběžíme párty,“ uvedl starosta Jaroslav Němec.

V programu mezi 18. a 22. hodinou vystoupí dvě kapely, které měly hrát v původním „běhovém“ programu – Best of Rock.cz a The Atavists. Hudební uskupení zkušených muzikantů Best of Rock.cz, z nichž většina spolupracovala s Věrou Špinarovou, předvede nejlepší rockové hity z celého světa s obrovskou dávkou energie, tedy léty prověřenou klasiku. Čtveřice z Hradce Králové - The Atavists – se pohybuje na pomezí blues a stoner rocku, s vlivy surf rockových z 60. let 20. století. V březnu 2019 získala ceny Anděl za Objev roku a Nejlepší album v kategorii rock.

„Oba koncerty se uskuteční na pódiu na Velkém náměstí, stejně jako tomu bývá vždy na Vybarveném běhu. Platí i to, že vstup na oba koncerty je zdarma,“ doplnil Pavel Zrna, vedoucí odboru kultury a cestovního ruchu kroměřížské radnice, který akci připravuje.

Pátý ročník Vybarveného běhu se v celé své kráse uskuteční až v roce 2021, konkrétně v sobotu 5. června. Již zakoupené registrace zůstávají v platnosti, je ale samozřejmě možné startovné na vyžádání vrátit. Hlavními hvězdami hudebního programu zůstávají Barbora Poláková a kapela Tata Bojs.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

22:09 Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

Okresní soud v Opavě svým rozsudkem zamítl žaloby podané MgA. Alešem Kománkem proti statutárnímu měs…