Kroměříž: Opoziční výzva i stanovisko vydavatelky v červnovém zpravodaji

29.05.2019 21:10

Devět opozičních zastupitelů a radní Lumír Francek z ODS se ohradili proti tomu, jak píše měsíčník INFOnoviny, jehož vydavatelkou je zastupitelka Jana Janoušková (Nezávislí). Podepsali výzvu, jejíž celé znění i reakci vydavatelky čtenáři najdou v červnovém zpravodaji města. Janoušková kritiku odmítá.

Kroměříž: Opoziční výzva i stanovisko vydavatelky v červnovém zpravodaji
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

Výzvu podepsali kromě Francka za ANO Tomáš Opatrný, Jan Hašek, Karel Gern, Dalibor Mráz a Jarmila Slováková, za KDU-ČSL, ZVUK 12 a nezávislé Pavel Motyčka, Jiří Kašík a Blanka Šimůnková a také Richard Kreml (Zdravé Kroměřížsko). INFOnovinám vyčítají „subjektivní hodnocení práce zastupitelů“ a publikování „nevyvážených, jednostranných a často velmi zkreslených informací“.

Janoušková se proti těmto tvrzením ohradila. „Výzvu měli její autoři poslat do těch novin, kde byl článek zveřejněn. Schovávají se v ní za vymyšlené a ničím nepodložené prohlášení. Se snahou vršit špínu na moji osobu, znevěrohodnit INFOnoviny a zastrašit mě od příštích článků, kterými bych mohla veřejnost informovat o dění na zastupitelstvu,“ uzavřela Janoušková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…