Kroměříž: Prvním letošním miminkem je holčička Karolínka

13.01.2021 12:03

Prvním miminkem narozeným v roce 2021 s bydlištěm v Kroměříži je Karolína Tomšejová. Na svět přišla ve čtvrtek 7. ledna s váhou 3490 gramů a mírou 49 centimetrů.

Kroměříž: Prvním letošním miminkem je holčička Karolínka
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

Po nedělním odchodu z porodnice předal starosta města Jaroslav Němec šťastným rodičům finanční dar, plyšovou hračku, tentokrát ovečku, a mamince kytici. „Přeji děťátku i rodičům pevné zdraví a do společného života štěstí. Ať si navzájem dělají jen samou radost,“ uvedl starosta Němec.

Pro rodiče Karolínu Mikšánkovou a Jakuba Tomšeje je malá Karolínka prvním potomkem. Pro oba bylo velkým překvapením, že jejich holčička je prvním letos narozeným kroměřížským miminkem, narodila se až v sedmém dni nového roku. Spokojená maminka si pochvalovala bezproblémový porod a především příjemné prostředí a výbornou péči ze strany personálu kroměřížské porodnice.

Prvním dítětem narozeným v tomto roce v kroměřížské porodnici je holčička Ela ze Zdounek, která byla úplně prvním novorozencem ve Zlínském kraji.

V loňském roce byl prvním kroměřížským miminkem Tomáš Hánoš, který se narodil 6. ledna.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

kampaň

Kde máte důkaz, že jsou všichni mimo vás ,,Putinovi užiteční idioti“? Nešíříte náhodu dezinformace, proti kterým paradoxně tak bojujete? A myslíte, že touto negativní kampaní docílíte něčeho pozitivního, třeba zklidnění politické situace v zemi? To je takový problém vést kampaň tak, že budete prezen...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havířov: Bezplatné vyšetření znamének 4. června na náměstí Republiky

13:37 Havířov: Bezplatné vyšetření znamének 4. června na náměstí Republiky

Nechte si vyšetřit svá znaménka v úterý 4. června 2024 od 10 do 17 hodin na náměstí Republiky v Haví…