Kroměříž: Radnice nechala ve městě rozmístit dalších 15 kontejnerů na železo

30.06.2020 7:33

Obyvatelům Kroměříže již slouží dalších 15 nových kontejnerů na drobnější odpad ze železa a hliníku. Prvních devět město nechalo v ulicích rozmístit v lednu. „Lidé tak již nemusí s tímto odpadem na sběrný dvůr, nebo jej v horším případě ukládat do kontejnerů na komunální odpad. Mám radost, že si na nové kontejnery zvykli a že tím přispívají ke třídění odpadu a ke snižování nákladů na jeho odvoz v Kroměříži,“ uvedl místostarosta Karel Holík.

Kroměříž: Radnice nechala ve městě rozmístit dalších 15 kontejnerů na železo
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

Kontejnery město získalo zdarma díky spolupráci se společností Ekokom. Mají objem 1500 litrů a vyváženy jsou jednou měsíčně.

Nově byly rozmístěny v místních částech Těšnovice, Trávník, Bílany, Hradisko a Postoupky. Nový kontejner je i ve Vážanech a ve městě v ulicích Sadová (u obchodu), U Rejdiště (u domu číslo popisné 3790), Chropyňská (u obchodu), Bílanská (u domu 2380), Štítného (u domu 2191), Talichova (u domu 3346), Zeyerova (u domu 2603), Koperníkova (u obchodu) a Na Lindovce (u domu 3054).

Od ledna tři kontejnery na kov stojí ve Spáčilově ulici, jeden kontejner pak je v ulicích Kazimíra Rudého, Havlíčkova, Albertova, Páleníčkova, Moravská a Třasoňova.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

10:28 Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

Zasportovat si, poměřit síly se svými vrstevníky, zabavit se – a možná i vyhrát. To všechno má přiné…