Kroměříž: Radnice pořádá fórum, na kterém zazní deset priorit města

17.01.2020 17:58

Obyvatelé Kroměříže mohou v úterý 17. března diskutovat s představiteli radnice o současných problémech i o budoucím směřování města. Fórum Zdravého města Kroměříž se uskuteční od 16 hodin v hudebním sále Domu kultury.

Kroměříž: Radnice pořádá fórum, na kterém zazní deset priorit města
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

„Zveme občany na veřejnou diskusi o rozvoji města, plánech a projektech a také o největších problémech Kroměříže. Můžete ovlivnit, čím se město bude zabývat. Váš názor nás zajímá,“ pozval Kroměřížany místostarosta Vratislav Krejčíř.

Diskutovat se budou tradičně priority v oblastech Správa věcí veřejných a rozvoj města, Životní prostředí a globální odpovědnost, Doprava, cyklodoprava, prevence a bezpečnost, Sociální prostředí a zdraví obyvatel, Místní ekonomika a podnikání, Vzdělání, výchova, sport a volný čas a konečně Kultura, místní tradice a cestovní ruch. V úvodu představitelé města připomenou stav problémů, které vzešly z veřejného projednání v minulém roce.

Loni lidé na veřejném fóru označili za potřebné provádění opatření pro zadržení vody v krajině, budování cyklostezek ve městě mimo hlavní komunikace, řešení křižovatky ulic Havlíčkova – Albertova, vybudování sportovně-rekreační zóny v lokalitě Bágrák, zřízení nové pobytové služby pro seniory, řešení likvidace odpadů po roce 2025, zajištění veřejného přehledu investic města po měsících, časové omezení hlasitých hudebních produkcí – kulturních akcí, zřízení obecního hostince a zajištění pravidelného setkávání s podnikateli.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…