Kroměříž: Relaxační zóna nabídne prostor začínajícím hudebníkům

08.04.2022 19:53 | Tisková zpráva

Program relaxační zóny na Velkém náměstí v létě oživí soutěž amatérských skupin a hudebníků nazvaná R – faktor Kroměříže. Na Velkém náměstí se budou moci představit každou středu.

Kroměříž: Relaxační zóna nabídne prostor začínajícím hudebníkům
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

Návštěvníci akce vždy skupinu či umělce ohodnotí. Vítězové se mohou těšit na zajímavé ceny. „Je to příležitost pro každého, kdo zatím hraje jen v garážích či jiných zkušebnách, aby se předvedl před publikem,“ uvedl starosta Jaroslav Němec. 

Anketa

Který z jmenovaných šéfů vlád je nejlepší?

1%
0%
3%
95%
hlasovalo: 57071 lidí

Město nikterak neomezuje žánry. „Nutné ale je předchozí přihlášení e-mailem na adrese marcela.nehodova@mestokm.cz, kde zájemci také získají podrobnější informace,“ doplnila Marcela Nehodová z radničního odboru Útvar tajemníka. Vítězného interpreta určí hlasování diváků na facebooku relaxační zóny. „Kromě věcné ceny v podobě částky 5000 korun se vítězná skupina či umělec může těšit také na vystoupení na některé z akcí města,“ doplnila Nehodová.

Relaxační zóna bude na Velkém náměstí otevřena od 29. června do konce letních prázdnin. Provozovatel bude stejný jako v minulých letech, radní schválili nabídku Piano Clubu Martina Heinze. Hlavním smyslem zóny je oživit centrální plochu Velkého náměstí během hlavní sezony a vytvořit zde příjemné zázemí pro místní i turisty.

Kroměřížská radnice relaxační zónu na Velkém náměstí provozovala již čtyřikrát. Relaxační zóna je vítaným oživením letních měsíců ve městě. Kromě posezení a oddechu nabízí také kulturní a sportovní akce, dílničky pro děti i dospělé, na kterých se podílejí nejrůznější kluby, taneční skupiny a spolky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Blíží se rekonstrukce severních teras a Žižkových sadů

19:27 Hradec Králové: Blíží se rekonstrukce severních teras a Žižkových sadů

Severní terasy a Žižkovy sady v centru Hradce Králové jsou opět blíže celkové rekonstrukci. Radní na…