Kroměříž: Šatny pro děti u bazénu jsou komfortnější a barevnější

20.01.2020 21:10

Nejmenší návštěvníci plaveckého bazénu v Obvodové ulici mohou využívat nově zvelebené šatny. „Jedná se o prostory, kde se převlékají účastníci pondělních kurzů od šesti měsíců a využívají je rodiče s malými dětmi včetně miminek, mateřské školy a školní družiny,“ řekl místostarosta Karel Holík.

Kroměříž: Šatny pro děti u bazénu jsou komfortnější a barevnější
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

Dětem u bazénu dosud sloužily dvě šatny. „Ke stávajícím místnostem jsme přidali ještě třetí. Ve dvou jsme nechali položit nový pestrý koberec, ve všech nainstalovali nový barevný nábytek – lavičky, stoly, převlékací pulty, police - a pořídili jsme novou dětskou postýlku a tři nové vysoušeče vlasů,“ dodal Holík.

Úpravy nikterak neomezily provoz plaveckého bazénu ani kurzů. „Proměna šaten stála 180 tisíc korun a peníze šly z rozpočtu Sportovních zařízení města Kroměříže (SZMK) z kapitoly určené na opravy a udržování,“ popsal Petr Opravil, který je pověřený řízením SZMK. „Hlavním cílem bylo zkvalitnění služeb a zvýšení komfortu návštěvníků bazénu. V tom bychom rádi pokračovali i v letošním roce,“ dodal Opravil.

Sportovní zařízení města Kroměříže zajišťují provoz koupaliště Bajda, zimního stadionu, krytého plaveckého bazénu, tělocvičny Slavia, fotbalového areálu Slavia a tenisových kurtů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek hledá zubaře na vlastní pěst, za pohotovost nabízí dva miliony

22:09 Frýdek-Místek hledá zubaře na vlastní pěst, za pohotovost nabízí dva miliony

Frýdek-Místek zaplatí zubařům, kteří budou sloužit pohotovostní služby. Po měsících jednání se zřizo…