Kroměříž: Sociální služby hledají zdravotní sestry

19.01.2020 11:44

Sociální služby města Kroměříže hledají do řad svých zaměstnanců zdravotní sestry. „Práce zdravotní sestry v pobytových službách je nezastupitelná a naše zařízení by bez jejich činnosti nemohla fungovat.

Kroměříž: Sociální služby hledají zdravotní sestry
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

Pro představu se jedná například o tyto výkony: zdravotnická péče o klienty na základě ordinace ošetřujícího lékaře, měření fyziologických funkcí, aplikace léčebné terapie (ústy, injekčně) a její příprava, odběry biologického materiálu, provádění záznamů do zdravotnické dokumentace a celá řada dalších odborných zdravotnických činností. Navíc v tomto oboru nejde jenom o potřebnou kvalifikaci, ale také o pozitivní vztah k lidem, který napomáhá vyvářet přívětivé prostředí domova pro naše klienty,“ řekl místostarosta Vít Peštuka.

„Hledáme do našeho týmu kvalifikované všeobecné sestry. Nástup je možný okamžitě nebo dle dohody. K základním požadavkům patří ochota k práci v týmu, spolehlivost, samostatnost a empatie, bez níž se pracovníci v sociálních službách neobejdou,“ upřesnila nároky na uchazeče Dagmar Klučková, ředitelka Sociálních služeb města Kroměříže, a dodala, že samozřejmostí je trestní bezúhonnost a zdravotní způsobilost. „Nabízíme práci na plný i zkrácený úvazek, jednosměnný nepřetržitý provoz bez nočních služeb s následným nástupem do práce, což znamená, že pracují i v sobotu a v neděli v rozmezí od 6.15 do 22.00 hodin, a také nadstandardní finanční ohodnocení,“ představila nabízené výhody Klučková. Kromě toho sociální služby poskytují pět týdnů dovolené, možnost odborného růstu a vzdělávání a další benefity.

Zájemci, které pracovní nabídka zaujala, mohou poslat svůj strukturovaný životopis na e-mail: brazdilova@sskm.cz, případně se obrátit na telefon 602 694 917, kontaktní osobou je Lenka Brázdilová.

Pod Sociální služby města Kroměříže, příspěvkovou organizaci kroměřížské radnice, spadá 12 sociálních služeb a z toho pět pobytových zařízení pracujících na území města: Domov pro seniory U Kašny, Domov pro seniory U Moravy, Domov pro seniory Vážany, Domov pro osoby se zdravotním postižením Barborka a Domov se zvláštním režimem Strom života.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…