Kroměříž: Starosta Jaroslav Němec přivítal první letošní miminko

05.01.2022 7:35 | Tisková zpráva

Prvním kroměřížským miminkem roku 2022 je chlapeček Tomáš Liška. Narodil se v neděli 2. ledna v 11:03 hodin jako první letošní miminko v Kroměřížské nemocnici s váhou 3220 gramů.

Kroměříž: Starosta Jaroslav Němec přivítal první letošní miminko
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

K jeho narození blahopřál mamince Petře Lejsalové také starosta Kroměříže Jaroslav Němec a při své návštěvě jí předal finanční dar, plyšovou hračku a obrovskou kytici růží. Popřál jí i miminku pevné zdraví. „Ať chlapeček dělá rodičům i starší sestřičce, kterou má doma, jen samou radost,“ doplnil Němec.

Loňským prvním kroměřížským miminkem byla holčička Karolína Mikšánková, narozená až 7. ledna, v roce 2020 se jako první nový obyvatel Kroměříže narodil 6. ledna Tomáš Hánoš. Na porodnickém oddělení Kroměřížské nemocnice se v loňském roce narodilo celkem 624 dětí, o rok dříve pak 644 miminek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrava: Město hledá zhotovitele expozice tučňáků

22:09 Ostrava: Město hledá zhotovitele expozice tučňáků

Zhotovitele netypické, zato velmi atraktivní stavby hledá město Ostrava. Zoologická zahrada a botani…