Kroměříž: Výstaviště zve na Festival kávy a čaje

08.06.2023 7:17 | Tisková zpráva

Nenechte si ujít ochutnávku exotických káv a čajů, které jinde nenajdete. Druhý červnový víkend se Výstaviště Kroměříž stane centrem setkání předních distributorů kávy a čaje včetně zástupců tuzemských pražíren.

Kroměříž: Výstaviště zve na Festival kávy a čaje
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

Profesionálové vám představí nejmodernější technologie výroby teplých a studených kávových, čajových, mléčných a čokoládových nápojů. Návštěvníci se dozví pravidla správné přípravy kávy a čaje včetně postupů při zpracování kávového zrna a listů čajovníku. Těšit se můžete na bohatou nabídku kávovarů, mlýnků, filtrů na vodu a kávovou kosmetiku.

Novinkou bude prodejní výstava kávových šálků z druhé největší soukromé sbírky v ČR. Nebudou zde chybět ani výrobci medu, cukrářských dobrot a pravého českého porcelánu.

Anketa

Kterou hlavní českou TV skupinu sledujete nejvíc?

3%
35%
hlasovalo: 29714 lidí

Přijďte se nechat uchvátit lahodnou chutí čerstvě připraveného šálku, a to vše v příjemném prostředí tematických zahrad, umocněných omamnou vůní šafránu. Pro návštěvníky je připravena nabídka nepřeberného množství dobrot a koření. To vše za doprovodu podmanivých tónů, které vás přenesou v čase až do čarovného Orientu, Dálného východu či tropické Amazonie.

Kromě ukázek jedinečných výkonů našich baristů a tradičního představení mažoretek se můžete těšit na autentický program japonské školy Katori, a to v podání samurajského mistra Marka Motyčky. Budete svědky bleskového útoku z tasení meče, ukázky sebeobrany dlouhým nožem, pažemi a holí. Nebude chybět ani tak oblíbená disciplína, jako přesekávání rohoží.

Čeká na vás také netradiční vystoupení tanečních orientálních skupin Shirine a Kharida a to pod vedením lektorky a choreografky Lenky Navrátilové. Jejich bohaté rekvizity a kostýmy si můžete prohlédnout na stánku Orient Otrokovice. Stanja Maria Nord - Gipsy spirit i tanec a novinka v novém speaker programu YOGA SMÍCHU!

Jako součást tohoto festivalu jsme pro návštěvníky připravili možnost profesionálního focení. Budete mít šanci nechat se vyfotografovat v prostředí plném kávy a čaje, které bude zajištěno týmem FotoPV Prostějov. Bude to skvělá příležitost zachytit si vzpomínku na tento festival a vytvořit si krásné fotografie.

Co:
Festival kávy a čaje

Kdy:
sobota 10. června - neděle 11. června
od 9 do 17 hodin

Kde:
Výstaviště Kroměříž
K Výstavišti 4069/8
767 01 Kroměříž

Více informací najdete na webu ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

11:17 Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

Desítku zbrusu nových podcastů, speciální prohlídky či asistenci pro znevýhodněné návštěvníky a zejm…