Kroměříž: Výstaviště zve na Šperkařský festival a rukodělné trhy

06.03.2022 7:35 | Tisková zpráva

Návštěvníci se mohou těšit na unikátní prodejní výstavu šperků, kovové a skleněné bižuterie, zirkonia, drahých kamenů a minerálů.

Kroměříž: Výstaviště zve na Šperkařský festival a rukodělné trhy
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

Milovníci kreativní tvorby mají jedinečnou příležitost vidět práci přadleny na kolovrátku, tkadleny, drátenice, plstění ovčí vlny mokrou a suchou cestou, skláře při vyfukování drobných ozdob. Na děti i dospělé čekají tvořivé dílničky, jako výroba šperků a mandal, kreslení, ukázky ubrouskových technik, malování na obličej atd.

Na ploše více než 4000 metrů˛ je pro návštěvníky připravena nepřeberná škála handmade výrobků od předních českých firem. K vidění budou například překrásné svíčky, keramické výrobky, drátované zboží, výrobky ze dřeva a papíru, textilní a dřevěné hračky, pletené a háčkované výrobky, lepené vitráže, originální oblečení pro děti a dospělé, šitá paráda atd.

Budete moci zakoupit z velkého množství materiálů pro kreativní tvorbu, jako bavlněnou přízi, korálky a komponenty, galanterii, umělecké štětce a fixy, korálky a komponenty, floristický materiál.

Anketa

Prožije český národ na území svého státu rok 2022 v míru?

52%
36%
12%
hlasovalo: 38559 lidí

Co:
Šperkařský festival a rukodělné trhy

Kdy:
Sobota 12. března - neděle 13. března od 9 do 17 hodin

Kde:
Výstaviště Kroměříž, K Výstavišti 4069/8, 767 01 Kroměříž

Více informací najdete ZDE.

Výstaviště Kroměříž navštíví každý rok přes 250 tisíc návštěvníků. Areál o velikosti čtyř hektarů obsahuje dva výstavní pavilony, jeden hektar zastřešených pavilonů, šest jedinečných tematických zahrad a unikátní Dětský a sportovní svět. Na výstavišti probíhají během celého roku výstavy, festivaly, veletrhy, svatby a jiné kulturní akce. Základní linii výstav tvoří zahradnické výstavy Floria Jaro, Floria Léto Floria Podzim Bonsai a Floria Podzim Dušičky, které mají tradici již více než 40 let.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Město prochází jarní očistou, následovat bude blokové čistění

7:37 Vsetín: Město prochází jarní očistou, následovat bude blokové čistění

Mechanismy Technických služeb (TS) města Vsetína již uklízí cesty a chodníky po skončené zimě. V úte…