Kroměříž má 11. nejlepší twitterový účet z měst nad deset tisíc obyvatel

23.07.2022 11:04 | Tisková zpráva

Kroměřížská radnice má jedenáctý nejlepší účet na sociální síti Twitter mezi městy s více než deseti tisíci obyvateli v České republice. Vyplývá to z hodnocení spolku Kvalikom, který se zabývá komunikací veřejných institucí s jejich klienty.

Kroměříž má 11. nejlepší twitterový účet z měst nad deset tisíc obyvatel
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

Posuzoval počet sledujících, aktivitu i kvalitu obsahu. Z měst ve Zlínském kraji je Kroměříž nejlepší, na Moravě se před ní umístily jen Brno a Ostrava. Nejlepším účtem se může pyšnit pražský magistrát.

Anketa

Komu více důvěřujete?

hlasovalo: 9635 lidí

„Hodnocení spolku nás velmi těší. Je důkazem toho, že vedení města se v tomto volebním období komunikaci věnuje systematicky. Speciálně sociálním sítím věnujeme velkou pozornost. Twitter je sice výrazně méně navštěvovanější než facebookový a instagramový účet města, ale je pro nás důležitým prostředkem k publikování především oficiálních informací z radnice, s nimiž dále pracují média,“ poznamenal starosta Jaroslav Němec.

Kroměřížská radnice má momentálně na Twitteru téměř 500 sledujících. Účet města lze najít ZDE.

Kroměříž uspěla loni v soutěži Zlatý lajk 2021, když odborná porota vyhodnotila instagramový účet městského úřadu jako druhý nejlepší z měst ve Zlínském kraji. „V tomto volebním období jsme také změnili podobu Kroměřížského zpravodaje, na který máme pozitivní ohlasy, a vytvořili jsme zbrusu nový turistický web města. Radnice navíc začala využívat aplikaci Munipolis se systémem Mobilní Rozhlas, jejímž prostřednictvím rozesílá občanům e-maily s informacemi z radnice a kde lidé také mohou hlásit závady na městském majetku,“ doplnil místostarosta Vratislav Krejčíř.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Zvýšená daň z nemovitosti průmyslových zón pomůže městské infrastruktuře

7:04 Pardubice: Zvýšená daň z nemovitosti průmyslových zón pomůže městské infrastruktuře

Radní města Pardubic schválili návrh obecného opatření, které v souladu se zákonem stanovuje a zvyšu…