Kroměříž vymění provozovatele relaxační zóny na Velkém náměstí

25.07.2017 8:36

Kroměřížská radnice vymění provozovatele relaxační zóny na Velkém náměstí. Se službami, které poskytoval stávající provozovatel, nebyla totiž zcela spokojena. „Měli jsme o fungování zóny odlišné představy, proto jsme po dohodě spolupráci ukončili,“ uvedl vedoucí radničního odboru kultury a cestovního ruchu Pavel Zrna.

Kroměříž vymění provozovatele relaxační zóny na Velkém náměstí
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

Zóna tedy bude mít od 1. srpna až do 31. srpna nového provozovatele. „Věříme, že naplní naše očekávání a že ve druhé polovině letních prázdnin bude zóna fungovat tak, jak jsme si přáli,“ dodal starosta Jaroslav Němec.

Radnice relaxační zónu otevřela 21. června, v první letní den. Tvoří ji stylové posezení s téměř 50 místy, stánkem s občerstvením, stolky, umělým trávníkem i zelení. Až do konce prázdnin nabídne obyvatelům i návštěvníkům města bohatý sportovní a kulturní program, který zahrnuje koncerty, jógu, tanec, žonglování i různé další druhy pohybových aktivit, jako jsou hiit, tabata, pilates či taebo.

Začátek těchto akcí je plánován většinou na podvečer, kompletní přehled všech aktivit je na webu www.kromeriz.eu. Pro děti jsou připraveny hrací plachty o rozměrech tři krát tři metry na hry Dáma a Člověče, nezlob se. Vstup do zóny je na všechny aktivity zdarma.

Letošní turistická sezona ve městě je nazvaná Kroměříž nezastavíš. V červnu ji zahájil Vybarvený běh a akce Sklouzni se do prázdnin s obří vodní skluzavkou. Do sezony patří i akce partnerů, například nedávná balonková bitva na Pionýrské louce, Překonání gravitace na Výstavišti Floria (29. července), triatlon Kromplmen na Hrubém rybníku (26. srpna) a skoky do vody na lyžích Krom Wars na koupališti Bajda (2. září). Všechny akce jsou na internetových stránkách ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…