Lanškroun: Na konci prázdnin bude možno žádat o další dotace

23.08.2022 9:32 | Tisková zpráva

Většina dotací v oblasti sportu a kultury již byla rozdělena, ale na úřední desce jsou nyní vyvěšeny dva dotační programy, v rámci kterých bude možné ještě letos požádat o dotace jednak na odměny sportovním trenérům dětí a mládeže, jednak na kulturní aktivity.

Lanškroun: Na konci prázdnin bude možno žádat o další dotace
Foto: lanskroun.eu
Popisek: Renesanční radnice v Lanškrouně

V rámci dotačního programu na podporu sportovní činností s mládeží do 20 let bylo vyčleněno pro letošní rok celkem 2.600.000 Kč. Částka 2.200.000 Kč byla rozdělena jak na celoroční činnost s dětmi a mládeží, tak na jednorázové akce pro ně pořádané. Zbývající částka 400.000 Kč je určena na odměny trenérům pracujícím s mládeží v soutěžním roce 2022-2023. Žádosti se mohou podávat od 1. září do 30. září 2022. Podmínkou je jako každý rok včasné podání finančního vypořádání za uplynulý soutěžní rok 2021-2022.

V oblasti podpory kultury bylo vyhlášeno II. kolo, částka 39.000 Kč je určena pro fyzické i právnické osoby, které na území města Lanškroun provozují činnost v oblasti kultury – vlastní aktivity dětí, mládeže a dospělých, např. nácvik uměleckých vystoupení, příprava výstav apod., nebo pořádají takovéto akce pro veřejnost. Lhůta pro podávání žádostí je od 15. srpna do 15. září 2022.

Pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu města Lanškroun a vzor žádosti jsou k dispozici na webu města ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Tramvaje se na novou trať mezi Libercem a Jabloncem vrátí od 1. května

13:37 Liberec: Tramvaje se na novou trať mezi Libercem a Jabloncem vrátí od 1. května

Náročná modernizace tramvajové trati mezi Libercem a Jabloncem nad Nisou skončila. Cílem rozsáhlé re…