Lanškroun: ZŠ na nám. A. Jiráska nabízí Cambridge English v různých úrovních

18.10.2018 16:51

Základní škola na nám. Aloise Jiráska nabízí možnost složit mezinárodně uznávané zkoušky Cambridge English v různých úrovních.

Lanškroun: ZŠ na nám. A. Jiráska nabízí Cambridge English v různých úrovních
Foto: lanskroun.eu
Popisek: Renesanční radnice v Lanškrouně

Cambridge certifikáty představují výhody při přijímacích zkouškách na střední školy a jsou uznávány zaměstnavateli a univerzitami.
Nabízíme tyto typy zkoušek:

Cambridge Young learners English Tests (YLE) - tyto zkoušky jsou určeny pro mladší děti na základních školách a nabízí skvělý způsob, jak jim ukázat, co vše již dovedou, a povzbudit je k dalšímu studiu. Jsou dostupné na úrovních:

YLE Starters - začátečník (od 7 let)

YLE Movers - úroveň A1 (8-11 let)

 YLE Flyers - úroveň A2 (9-12 let)

Cambridge English: Key for schools (KET for schools) - tato varianta zkoušky je přizpůsobena žákům základních škol ve věku 11-14 let. Odpovídá jazykové úrovni A2. Prokazuje, že žák zvládá mluvenou a psanou angličtinu na základní úrovni.

Cambridge English: Preliminary for schools (PET for schools) - odpovídá jazykové úrovni B1 a je přizpůsobena žákům ve věku 11 - 14 let. Prokazuje, že žák zvládá mluvenou a psanou angličtinu na mírně pokročilé úrovni.

Zkoušky se budou skládat v měsíci květnu a součástí jsou i materiály k přípravě. Pokud máte zájem, kontaktujte prosím Mgr. Evu Balcarovou na tel.: 467 771 392.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…