Letošní výčet oprav silnic a chodníků v Hlučíně je dlouhý

14.10.2018 15:56

Asfaltací ulice Horní skončila v pátek 5. října série oprav silnic a chodníků v Hlučíně, která se dělala od jara letošního roku.

Letošní výčet oprav silnic a chodníků v Hlučíně je dlouhý
Foto: Hlučín.cz
Popisek: Hlučín

Nejnáročnější byla kompletní oprava ulice Rovniny, která se dělala už v létě.

V září se postupně dávaly do pořádku povrchy silnic v ulicích Horní, Růžová, Na Valech, Krátká, Úzká, Květná a Kozmická. Ještě před tím pracovníci městské obchodní společnosti TS Hlučín v ulici Růžové měnili a v ulicích Úzká a Na Valech opravovali obruby.   

V létě nechalo město opravit také chodníky v ulicích Horní, Krátká, Květná, P. Strádala, Hornická, Písečná, ČSA, Ostravská, Seiferta, Školní, Jarní, Severní a v okolí Základní školy Rovniny, věšinu dělala společnost TS Hlučín, která také stavěla nové chodníky u hřbitova Březiny, v ulicích Kozmická a Dukelská.

Na podzim přišly na řadu chodníky v ulicích Malánky, Ostravská, Písečná a Jarní, finišují práce na náměstí sídliště OKD.

"Kromě oprav chodníků a silničních obrub jsme také rekonstruovali veřejné osvětlení parkoviště u Domu dětí a mládeže Hlučín a u Základní školy Rovniny, vystavěli jsme osvětlení u hřbitova Březiny, v ulicích Školní a Hrnčířská, natírali jsme mantinely na hřišti v Darkovičkách, dělali jsme veřejné osvětlení a parkové úpravy při regeneraci IV. etapy sídliště OKD," doplnil výčet ředitel TS Hlučín Roman Šťastný.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Písek: Na náplavce začaly vyrůstat první dvě sochy z písku

7:04 Písek: Na náplavce začaly vyrůstat první dvě sochy z písku

Sochaři začali ve středu pracovat na prvních dvou obřích pískových sochách. Ráno nákladní auto přive…