Liberec: Benefiční ples hejtmana opět podpoří dobrou věc

30.01.2018 10:47

Již tento pátek 2. února 2018 se od 20:00 hodin v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev v Liberci uskuteční 13. ročník benefičního plesu hejtmana Libereckého kraje. Část finančních prostředků z prodeje vstupenek a všechny peněžní dary od partnerů plesu budou věnovány třem organizacím, které pomáhají lidem v jejich nelehkých životních situacích.

Liberec: Benefiční ples hejtmana opět podpoří dobrou věc
Foto: liberecky-kraj.cz
Popisek: Liberec

Centrum Amélie Liberec, Nemocnice s poliklinikou Česká Lípa a Nadační fond Ozvěna dostanou na plese od hejtmana Martina Půty peníze, které jim pomohou v provozu a v jejich dalším rozvoji. Například českolipská nemocnice s poliklinikou chce za obdržené finance přestavět a zmodernizovat mateřské pokoje na novorozeneckém oddělení.

I letos je 13. benefiční ples hejtmana tematicky zaměřen, letošním mottem je spolupráce. Odpovídá tomu i program společenského večera. Zazpívá česko-polská zpěvačka Ewa Farna, slovenský zpěvák Itcho Pčelár a souhru těl předvede v uměleckém představení i česko-polské Duo Ogor. Moderátorovi, kterým je herec Naivního divadla Liberec Marek Sýkora, bude sekundovat jeho věrný kolega v podobě dřevěné loutky. Hosté se mohou těšit na bohatý raut, molekulární mixologii, baletní vystoupení Divadla F. X. Šaldy Liberec i místní taneční skupiny B-soul. Chybět nebude ani slosování vstupenek o zajímavé ceny.

Poslední vstupenky jsou k zakoupení ZDE. Cena vstupenky je 1000 korun.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

16:29 Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

Letní program akcí stezky Industry Open startuje v polovině května. Návštěvníkům se po loňském úspěc…