Liberec: Kino Varšava otevírá po nucené odstávce

25.05.2020 12:20

Kino Varšava děkuje všem podporovatelům a zve na znovuotevření. „Kino Varšava vděčí za zachování provozu občanům, kteří jej vdobě koronavirové krize nenechali na holičkách a podpořili ho vdobě, kdy muselo ze dne na den zavřít,“ řekl ředitel Ondřej Pleštil.

Liberec: Kino Varšava otevírá po nucené odstávce
Foto: liberecky-kraj.cz
Popisek: Liberec

Kino Varšava zorganizovalo tři dárcovské kampaně: zapojilo se do projektu NIC 2020 –Film o ničem, uspořádalo kampaň na Hithitu s názvem Nenechme zhasnout kino Varšava a rozšířilo svou stávající možnost darování přes portál Darujme.cz.

„Celkem lidé v době koronavirové krize podpořili kino Varšava částkou 128 706 03 korun, dostali jsme i několik darů od našich kolegů ze zahraničí, dárců bylo celkem 291. O využití finančních prostředků budeme veřejnost brzy informovat,“ dodává s neskrývanou radostí produkční kina Marek Jiran.

Anketa

Vládnou Piráti hlavnímu městu Praze kvalitně?

2%
96%
hlasovalo: 12985 lidí

Kino může konečně otevřít po uvolnění restrikcí vládních restrikcí. Zahřívací kolo otevření proběhne v sobotu 30. 5. 2020 akcí s názvem. X_jazz Videostop | konečně naživo a nahlas v Kině Varšava. Známá a progresivní kapela X_jazz zahraje v kině Varšava už podruhé. Diváci se mohou těšit na interaktivní show ve stylu televizního pořadu Videostop, více informací ZDE.

Oficiální otevření kina Varšava proběhne při příležitosti Dne dětí v pondělí 1. 6. 2020 od 17:00 (více ZDE). „Diváci se mohou těšit na workshop pro děti, odhalení sochy ve veřejném prostoru a také divadelní představení libereckého improvizačního divadelního souboru Imjoy. To začíná vkině Varšava od 19:00. Vstup na otevření kina je zdarma,“ sdělila produkční kina Jitka Mrázková.

Od 1. června se rovněž rozbíhá pravidelný kinoprogram. Představení, zrušená v době koronavirové krize, budou uvedena v náhradních termínech. „Diváci, kteří si zakoupili vstupenky na zrušené akce, se nemusí obávat jejich propadnutí. Veškerá filmová představení budou uvedena v náhradních termínech, některé akce, jako Anifilm či Febiofest, byly přesunuty na podzim 2020,“ dodává kinodramaturg Jakub Němeček.

Všechny plánované akce budou probíhat za platných aktuálních hygienických podmínek, které se mohou měnit. Změna programu je tedy vyhrazena.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…