Liberec: Obchody a provozovny v Rumjancevově ulici mají otevřeno

28.08.2011 8:22

Opravy ulic v lokalitě Nerudova náměstí jsou téměř u konce. Ulice Liliová, Kavčí a Bažantí jsou již hotové. Uzavírka na Rumjancevově ulici ale zůstává až do 10. října.

Liberec: Obchody a provozovny v Rumjancevově ulici mají otevřeno
Foto: liberec.cz
Popisek: Detail liberecké radnice při západu slunce

Důvodem prodloužené uzavírky Rumjancevovy ulice je havarijní stav plynovodu, vodovodu a kanalizace. Město Liberec bylo požádáno vlastníky a správci sítí o prodloužení termínu ukončení zemních prací. S opravami v lokalitě Nerudova náměstí ale tento havarijní stav nesouvisí a konečný termín akce „Nerudovo náměstí" tím není ohrožen.

Stavební práce v Rumjancevově ulici související s havarijním stavem sítí budou dokončeny do 30. září a následná definitivní povrchová úprava komunikace  bude hotova do 10. října.

Omezení provozu spojnice mezi Tržním náměstím a náměstím Dr. Edvarda Beneše bohužel omezuje provoz firem, které v Rumjancevově ulici sídlí. Všechny tamní obchody a provozovny jsou ale otevřeny a my přinášíme jejich stručný přehled.

Pro zákazníky, kteří přijíždějí automobily je nejlepší využít parkoviště v krajské knihovně nebo na Tržním náměstí. Pokud pojedou autobusem vystoupí na zastávkách Sokolská u zdi, Sokolská most, Náměstí Dr. E. Beneše, nebo zastávek na Tržním náměstí.

Více o Liberci ZDE

reklama

autor: liberec.cz

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Uherské Hradiště: Komunikaci s plochou v ulici Okružní čeká rekonstrukce

7:37 Uherské Hradiště: Komunikaci s plochou v ulici Okružní čeká rekonstrukce

V období od konce dubna do druhé poloviny srpna budou probíhat stavební práce v ulici Okružní v Mařa…