Liberec si připomene výročí vpádu okupačních vojsk do Československa

12.08.2022 16:34 | Tisková zpráva

Liberec si připomene 54. výročí invaze vojsk Varšavské smlouvy do Československa. Pietní shromáždění se uskuteční v neděli 21. srpna u Pomníku obětem okupace 1968 na náměstí Dr. Edvarda Beneše.

Liberec si připomene výročí vpádu okupačních vojsk do Československa
Foto: liberecky-kraj.cz
Popisek: Liberec

Zveme Vás také od 10 hodin do kina Varšava na setkání a diskuzi s pamětníky, kteří na vlastní kůži prožili osudový den 21. srpna 1968 v centru Liberce. Pozvání přijali pamětníci Jan Šolc, Václav Toužimský, Jan Kyncl, Petr Šída, Petra Erbanová a Milan Štryncl. Debatu pořádá Paměť národa Severní Čechy a statutární město Liberec.

Přijďte si vyslechnout jedinečná svědectví, která se zdají tak vzdálená a přitom s sebou obzvlášť v této době nesou důležitá poselství a připomenout si okamžiky, na které bychom neměli nikdy zapomenout.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Žatec: Za Žateckým pokladem

16:31 Žatec: Za Žateckým pokladem

Regionální muzeum nabízí zábavu i dobrodružství v nové aplikaci.