Liberecké Velikonoce jsou tady

25.03.2018 6:34

Liberecké Velikonoce 2018 začaly již včera. Na náměstí před radnicí jsou připraveny stánky velikonoční tržnice.

Liberecké Velikonoce jsou tady
Foto: liberecky-kraj.cz
Popisek: Liberec

„Tržnice nabízí tradiční sortiment jarního a velikonočního zboží a řemeslných výrobků, které se snaží co nejvíce vyhnout běžné komerci. Nedílnou součástí bude i báječný doprovodný program písniček, pohádek a tanečních vystoupení, který z větší části předvedou děti z libereckých mateřských a základních škol. Je to takové milé Liberec Liberci,“ říká náměstek primátora pro školství, sociální věci a kulturu Ivan Langr.

Každý den se na pódiu v rámci tržnice koná zajímavý program. Trhy potrvají do neděle 1. dubna 2018. Současně je ve dvou patrech historické radnice k vidění výstava 32 libereckých mateřských škol.

„Je to už 19. ročník tradiční výstavy Velikonoce očima dětí. Ukázka nápadů, fantazie a tvořivosti dětí mateřských škol je k vidění od 23. března do 5. dubna v prostorách prvního a druhého patra budovy historické radnice, vždy po běžnou provozní dobu,“ zve primátor Liberce Tibor Batthyány.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Záchranná akce byla úspěšná

10:23 Prostějov: Záchranná akce byla úspěšná

V pátek 19. dubna proběhlo v katastrálním území obce Čechy pod Kosířem taktické cvičení složek integ…