Litoměřice: Do města přijedou poprvé dobrovolníci z Trash Hero

19.07.2019 6:32

„Odpadkoví hrdinové“ zavítají do Litoměřic. Podpořte dobrou věc a zapojte se v sobotu 20. července do společného úklidu části našeho města. Sraz je v 10 hodin na křižovatce ulic Jarošova a Labská.

Litoměřice: Do města přijedou poprvé dobrovolníci z Trash Hero
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

Dobrovolníky ve žlutých tričkách z neziskové organizace Trash Hero potěší každý, komu není nepořádek města lhostejný a má chuť se zapojit. Uklízecí skupina bude poté dále pokračovat přes Lodní náměstí, ulicí Pobřežní až k Čistírně odpadních vod Litoměřice.

„Prospěšné aktivity jsou u nás vítány a rádi jejím organizátorům poskytujeme zázemí,“ sdělila Irena Vodičková, koordinátorka Zdravého města Litoměřice a místní Agendy 21, jež ve spolupráci s technickými službami a Odborem životního prostředí Městského úřadu Litoměřice zajistí pytle, rukavice a následný odvoz uklizeného odpadu.

Sobotní úklidová akce Trash Hero nebude jedinou. „Aktivisté mají v plánu úklid v Litoměřicích zopakovat také v září. Doplní jej veřejná sbírka na podporu účasti talentované sportovkyně Alex Borské na paralympiádě,“ dodává Irena Vodičková.

Více o ekologické organizaci Trash Hero se dozvíte na facebookových stránkách (ZDE).

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Do Divadelní restaurace se vracejí žáci na praxi

13:37 Prostějov: Do Divadelní restaurace se vracejí žáci na praxi

V Divadelní restauraci je opět živo. Počet návštěvníků stoupá a spolu s nimi se do restaurace vracej…