Litoměřice: Komise Zdravého města rozdělila granty

13.04.2011 9:05

Granty v celkové výši 170 tisíc korun budou pro letošní rok rozděleny v rámci Interního grantového systému Zdravého města Litoměřice.

Litoměřice: Komise Zdravého města rozdělila granty

„Město v rámci tohoto grantového systému podporuje organizace, instituce i aktivní občany, kteří chtějí přispět k jeho rozvoji a ke zlepšení kvality života zdejších obyvatel," vysvětlil předseda komise Zdravého města Litoměřice Petr Hermann.

Celkem bylo komisi předloženo 15 projektů. Deset z nich uspělo. Například dvacetitisícový příspěvek získá Středisko ekologické výchovy Sever na realizaci akce Za pohádkou kolem světa. Stejná částka je určena pro ZŠ Na Valech nebo Český svaz ochránců přírody, který připravuje osvětovou akci Poznej přírodu, poznej lidi. Dvacet tisíc korun získá i knihovna na organizaci cyklu víkendových aktivit pro rodiče s dětmi, Camphill České Kopisty na pořádání litoměřického biojarmarku nebo SKP Klubíčko na realizaci akcí souvisejících se Světovým týdnem respektu k porodu. Střední odborná škola 1. KŠPA uspěla s projektem Síla lidskosti a Soukromá základní škola Lingua Universal s Týdnem zdraví. Bylinkobraní uspořádá díky grantu i Diakonie a Den dýní galerie.

Dálší zprávy z Litoměřic čtěte ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: litomerice.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Den Země - v hlavní roli žabák i aprílové počasí

16:14 Jihlava: Den Země - v hlavní roli žabák i aprílové počasí

Jihlava oslavila Den Země. I přes nepříliš hezké počasí přišly na Masarykovo náměstí stovky návštěvn…