Litoměřice: Nový tajemník má dlouholeté zkušenosti z veřejné správy

11.09.2021 15:33 | Tisková zpráva

Novým tajemníkem Městského úřadu v Litoměřicích je Ing. Martin Dlouhý. Ačkoliv ve veřejné správě není žádným nováčkem, ve své nové funkci tajemníka je teprve několik dní. Nastoupil 1. září.

Litoměřice: Nový tajemník má dlouholeté zkušenosti z veřejné správy
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

Martin Dlouhý má zkušenosti s vedením odboru regionálního rozvoje správy města v Lovosicích, působil také jako vedoucí odboru strategického rozvoje města Ústí nad Labem. Žije v Prackovicích nad Labem, v Litoměřicích se však narodil a dle jeho slov se zde stále cítí jako doma. „Rád se procházím po parkánech, trávím čas v historickém centru města,“ dodal. Kromě toho můžeme prozradit, že s oblibou navštěvuje Kino Máj a v minulosti působil v místním fotbalovém klubu.

Vedoucí městského úřadu vyzdvihl stabilitu a kontinuitu dosavadní práce celého úřadu i jeho vedení. „Rád bych na tyto výsledky navázal,“ uvedl s tím, že další vize a plány přinesou až nadcházející dny ve funkci.

Martin Dlouhý poté, co vyhrál výběrové řízení, vystřídal ve funkci tajemníka městského úřadu Milana Čigáše, který po šesti letech změnil působiště.

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Začíná stavba vodovodu a kanalizace v Malesicích, hotovo bude do léta 2027

19:27 Plzeň: Začíná stavba vodovodu a kanalizace v Malesicích, hotovo bude do léta 2027

Plzeňská vodárna zahájila stavbu kompletní realizace nové veřejné infrastruktury v plzeňském městské…