Litoměřice: Okružní křižovatka u nového mostu dostane odolnější povrch

15.10.2021 20:27 | Tisková zpráva

Řidičům se konečně uleví. Vyjeté koleje od kamionů na okružní křižovatce u mostu Generála Chábery budou minulostí. Správa a údržba silnic (SÚS) zde totiž od 18. do 29. října provede kompletní opravu povrchů. Vyhoví tak občanům, kteří si na neutěšený stav vozovky již delší dobu stěžovali.

Litoměřice: Okružní křižovatka u nového mostu dostane odolnější povrch
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

„Jsme rádi, že se akci podaří zrealizovat ještě v tomto roce. Vyjeté koleje jsou již velmi hluboké a opravu potřebují. Nový asfaltový povrch bude navíc z kvalitnějšího materiálu a tudíž odolnější,“ informovala Jana Kleinerová, vedoucí technického úseku litoměřického provozu SÚS. Dopravu v místě budou operativně regulovat pracovníci.

„Chceme co nejvíce zachovat plynulost dopravy. Z tohoto důvodu nebudeme instalovat semafory. Situaci budeme řešit vždy podle momentální dopravní vytíženosti,“ vysvětlila Jana Kleinerová.

Oprava povrchů u nového mostu plynule navazuje na právě skončenou překládku kanalizačních vpustí na okružní křižovatce v ulici Na Kocandě, kterou provedlo Ředitelství silnic a dálnic. Tak jako bylo v minulých týdnech lepší pro dopravu do a z města využít most Generála Chábery, nyní doporučujeme maximálně využívat most Tyršův.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…